Új jelszó kérése

Bemutatkozás

Üdvözöljük!

 

Örülünk, hogy megtalált bennünket!

2009-óta foglalkozunk ajándéktárgyak gyártásával forgalmazásával.

Mivel Hajdúszoboszlón élünk, dolgozunk ez nagyban meghatározta, hogy főleg turisztikai ajándéktárgyak felé orientálódjunk.

Fő tevékenységünk a fényképes hűtőmágnesek gyártása (több típus is). Ezen kívül fényképes bögrék, poénos rendszámtáblák, fém domborcímkével ellátott pálinkás poharak készítésével is foglalkozunk.

 

Célunk, hogy Magyarországon ne csak a nagy turisztikai központok, hanem a kisebb településeken működő ajándékboltok is tudjanak megfelelő áron, megfelelő minőségű ajándéktárgyakat kínálni az oda érkező vendégek számára. Ezért már kis szériában (grafikánként 48-64 db-tól) vállalunk hűtőmágnes készítést.

 

Célunk továbbá, hogy a  magyarországi szálláshelyek (hotelek, panziók, kempingek, magánszállások) üzemeltetői ne csak a szokásos prospektust, szórólapot adják elutazó vendégeiknek, hanem akár a saját szálláshelyéről készült hűtőmágnessel is meglephessék őket. Ne feledje a hűtőmágnes az egyik leghatékonyabb reklámhordozó a világon.

Küldje el a szálláshelye fotóját (akár több képet is) és azt a szöveget, szlogent, amit szeretne szerepeltetni a hűtőmágnesén. Mi segítünk megtervezni, majd visszaküldjük elfogadásra Önnek a grafikát. Ha elnyeri tetszését elkezdjük a gyártást és 7-8 munkanap múlva már kézbe veheti egyedi hűtőmágnesét.

 

Vállalkozásunk alanyi adó mentesként, kisadózóként működik, így ennek megfelelő számlát állítunk ki a termékekről.

Jó böngészést a webáruházunkban és várjuk megrendelését.

 

Magdolna és Bálint

 

 

 

Néhányan azok közül, akik minket választottak:

           

   

           

                           

               

 

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, hiszen a hűtőmágnes nem csak ajándék,hanem kiváló reklámhordozó is!

hűtőmágnes, turisztikai ajándéktárgyak, olcsó, gyártótól